Over ons

MR Hijstechniek uw keuringspartner voor hijsmiddelen is een jong en service verlenend bedrijf op het gebied van keuringen van alle soorten hijsmiddelen en overige bedrijfsmiddelen. (Nen3140, valbeveiliging, bovenloopkranen ed.) Tevens verzorgen wij reparaties, nieuw levering of vervanging van hijsmiddelen.

Wij, Mark Soetekouw en Rob van Deurssen hebben samen al 18 en 16 jaar ervaring in het keuren en leveren van diverse hijsmiddelen. Na de diverse jaren ervaring hebben we besloten om de handen ineen te sluiten en als zelfstandig ondernemers verder te gaan. We staan voor een hoog service niveau en zorgen dat de klant juist en efficiënt geholpen wordt.

MR Hijstechniek heeft goede contacten met diverse kraanleveranciers waardoor u kunt rekenen op een eerlijk advies wanneer het gaat om de aanschaf van een nieuwe hijsinstallatie, en/of onderdelen daarvan. Tevens kunt u bij ons terecht om samen naar passende hijsoplossingen te zoeken voor uw bedrijf. Zodat uw medewerkers veilig en ergonomisch kunnen werken.

We hebben het complete scala aan producten en technieken aan boord voor zowel boven als onder de haak, waardoor we een prima partner zijn voor elk bedrijf, voor elk project, groot of klein.

Zoekt u een partner met een hoog service niveau, bel of mail dan gerust.
contact